ASIL ÜYELİK

Geçmişte veya günümüzde ülkemizde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) Peyzaj Mimarlığı eğitim-öğretim ve araştırma etkinliklerinde görev almış olanlar ya da Peyzaj Mimarlığı alanında lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birine sahip olanlar.

ONURSAL ÜYELİK

Ülkemizdeki ve dünyadaki Peyzaj Mimarlığı eğitim-öğretimi ve bilimine ve Derneğe, gerek yaptıkları çalışmalarla ve gerekse maddi ve manevi bakımdan önemli katkılar sağlamış olanlar.

PEMDER’e üye olabilmek için aşağıdaki belgelerin yine aşağıda belirtilen adrese posta ya da kargo ile gönderilmesi ya da e-devlet üzerinden (https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir) iletilmesi gerekmektedir:

1). Üyelik Başvuru Formu (İndirmek için tıklayınız) (PdfWord)

2). Kimlik / nüfus cüzdanı fotokopisi (önlü-arkalı)

3). Vesikalık fotoğraf (1 adet)

4). Banka dekontu (üyelik ücreti) (2024 yılı için 50 TL Giriş + 150 TL yıllık aidat = 200 TL)

NOT-1. Onursal üyelerimizden aidat alınmamaktadır

NOT-2. Öğrenci (yüksek lisans ve doktora) üyelerimizden, eğer ücretli bir işte çalışmıyorlarsa, aidat alınmamaktadır. Öğrenci başvurularında, üyelik için istenen belgelere ek olarak, Öğrenci kimlik kartlarının önlü-arkalı fotokopilerinin ve herhangi bir işte ücretli olarak çalışılmadığına dair Taahhütnamenin (indirmek için tıklayınız) (PdfWord)de gönderilmesi gerekmektedir.

DERNEĞİMİZE E-DEVLET ÜZERİNDEN DE ÜYE OLABİLİR,  GEREKLİ BELGELERİ SİSTEM ÜZERİNDEN DE GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

E-DEVLER BAŞVURULARI İÇİN DERNEK KÜTÜK NO : 07-037-092

Banka Adresi:

Hesap sahibi: Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Bilim Derneği

Banka adı: Türkiye İş Bankası

Şube adı: Akdeniz Üniversitesi Şubesi (Antalya)

IBAN: TR36 0006 4000 0016 2020 8473 55

Yatırılacak meblağ: 200 TL (50 TL giriş aidatı ve 150 TL 2024 yılı aidatı)

Eski üyelerimiz için:

2024 aidatı = 150 TL

Posta adresi:

Pınar ZEĞEREK ALTUNBEY

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi