Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dallarında yapılan lisansüstü tezlerin teşvik edilmesi amacıyla Derneğimiz tarafından düzenlenen 2022 Yılı Yüksek Lisans Tez Ödülleri sahiplerini buldu.

Başvurular, gönüllü jüri üyeleri tarafından ve uluslararası değerlendirme ölçütleri temelinde değerlendirilmiş ve 2022 yılı ödül sahipleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

2022 Yüksek Lisans Tez Başarı Ödül Sahibi-1: Deniz BERTİZ – İzmir Demokrasi Üniversitesi

2022 Yüksek Lisans Tez Başarı Ödül Sahibi-2: Aslı İlayda KOÇAK – Süleyman Demirel Üniversitesi

Başvuran tüm öğrencilerimize gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz. Birinci seçilen tez sahiplerini kutluyoruz. Yukarıdaki bağlantıda listesi verilen tüm jüri üyelerimize titiz değerlendirmeleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bu yılki lisansüstü tez ödüllerine sponsor olarak destek veren MDesign Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dr. Murat Zübeyir MEMLÜK’e içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tez Ödül Töreni, öğrencilerimizin ve sponsorların katılımıyla Derneğimizin kuruluşunun 5. Yıldönümü olan 15 Ocak 2023 tarihinde Zoom programında gerçekleştirilecek ve YouTube kanalımızdan canlı olarak yayınlanacaktır.